vineri, 9 aprilie 2010

De ce 0,33 ?

Pentru a defini un pic notiunea inscrisa in titlu voi incerca sa fiu mai explicit.
Berea ambalata in sticle cu o capacitate de 0,33 l nu are ambalaj returnabil, fiind identica ca si savoare a continutului cu orice bere ambalata in recipiente capsabile din sticla.
Berea ambalata in sticle cu o capacitate de 0,5 l difere de berea la 0,33 doar prin cantitatea continutului ambalat si prin faptul ca ambalajul este returnabil.
Berea la draught este stocata in butoaie sau keg-uri de o capacitate variabila. Se serveste in pahare cu o capacitate intre 0,25 si 0,4 litri sau in halbe de o capacitate mai mare.
Fiecare consumator are preferintele sale, iar de cele mai multe ori nu este o problema de cantitate, cantitatea dorita putand fi obtinuta sporind consumul acesluiasi tip de recipient.
Ca orice bautura alcoolica berea trebuie sa provoace un anumit efect asteptat de catre consumator. Mai precis sa ofere o stare de placere si beatitudine. In mod evident consumul excesiv de bere si in aceeasi masura de alcool anuleaza aceasta stare si va provoca efecte adverse.
Consider ca starea ideala urmarita de un consumator de bere este cea oferita in unitati multiple cu 0,5 l deoarece aceasta gradatie este in primul rand una care poate satisface setea. La fel consider ca berea la draught desi are un gust mai difuz decat cel al berii ambalate in recipiente de sticla este foarte buna rece intr-o zi de vara torida.
Acestea fiind spuse, nu consider existenta berii la 0,33 a fi una utila si necesara. Este utila, poate, patronilor de cluburi care nu doresc sa se complice cu ambalajele (stocare, manipulare, etc). Nu este o bere facuta pentru consumator ci este facuta impotriva sa.
Daca aveti ideei de ce exista berea ambalata in masuri de 0,33 va rog sa-mi spuneti si mie pentru ca nu ma pot gandi la nici un argument.

Mentiune: aceasta nu este parerea oficiala a conducerii Glam Cafe ci a autorului articolului

2 comentarii:

Anonim spunea...

lame!

Anonim spunea...

uber lame

Trimiteți un comentariu